News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM SA ALEGI RIMELUL POTRIVIT PENTRU TINE CUM SA ALEGI RIMELUL POTRIVIT PENTRU TINE
Please follow and like us:
Pin Share

Nelipsit din portfardul femeilor, rimelul este un produs cosmetic cu multiple întrebuințări. Alungește genele, le face mai dese și curbate. Dar cum să-l alegi pe cel potrivit ție?

Dacă ești în căutarea unui rimel care să dea un luciu genelor după ce se usucă, optează pentru cel care conține polimeli. Un alt aspect de care să ții cont este tipul de gene: fragile, scurte sau lungi.

Întărește genele fragile

Dacă genele tale sunt foarte subțiri și au tendința de a se rupe, apelează la un rimel care are ca rol întărirea acestora.  Alege unul cu perii mici, pentru ca rimelul să se întindă pe toată lungimea genelor. Ai grijă să nu folosești prea mult rimel, întrucât acesta se poate strânge în mici biluțe, la vârful genelor.

Pentru gene scurte

În acest caz este bine să folosești un rimelcare are ca rol alungirea genelor. Acest tip de mascara poate fi folosit în mai multe straturi, pentru a spori iluzia de alungire a genelor. Rimelurile pentru gene scurte pot irita ochii sensibili, mai ales dacă porți lentile de contact

Pentru zile călduroase

Indicat pentru zilele când temperaturile sunt ridicate este rimelul rezistent la transfer. Substanțele care se găsesc în acesta creează o barieră rezistentă la apă, împiedicând astfel curgerea lui. Cu toate acestea, când folosești un astfel de rimel ai grijă cum întinzi crema de față, deoarece emolienții uleioși din componența ei poate duce la întinderea rimelului. Deoarece acest tip de mascara poate favoriza uscarea genelor, folosește-l la ocazii speciale, cum sunt nunțile, sau utilizează-l o dată la câteva zile. În cazul în care ochii tăi sunt foarte sensibili, folosește un demachiant pe bază de ulei.

Sursa: clickpentrufemei.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *