News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum să alegi un cărucior care să se potrivească stilului tău de viață? Cum să alegi un cărucior care să se potrivească stilului tău de viață?
Please follow and like us:
Pin Share

Înainte de venirea pe lume a copilului tău, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le achiziționezi este căruciorul care te va ajuta să te deplasezi oriunde îți dorești cu micuțul tău. Totuși, alegerea unui produs adaptat stilului tău de viață s-ar putea dovedi a fi copleșitoare, mai ales că trebuie să-i oferi bebelușului cel mai sigur și sănătos start în viață. Este vorba despre un lucru important, pe care îl vei utiliza o perioadă îndelungată și care va face diferența între o plimbare plăcută și una extrem de obositoare. Ca să te asiguri că investești într-un produs eficient și util, îți prezentăm în continuare câteva criterii de care trebuie să ții cont ca să achiziționezi un cărucior potrivit activităților tale:

Optează pentru un model complex atunci când călătorești des

În cazul în care obișnuiești să călătorești mult cu mașina sau locuiești într-o zonă unde nu te poți descurca prea bine fără autoturism, alege varianta de cărucioare 2 în 1. Vorbim despre produse foarte confortabile și sigure pentru bebeluși, menite să vină în ajutorul părinților.

Un cărucior 2 în 1 are în componența sa un model standard și scoică auto sau landou. Este foarte util pentru transportul copiilor în mașină, în special în primele luni de viață. Odată ajunși la destinație, părinții nu trebuie decât să atașeze scoica sau landoul pe cadrul căruciorului, care după plimbare se demontează rapid și se așează în portbagaj. Acest tip de cărucior pentru copii este totodată și prietenos cu bugetul deoarece vei face economii semnificative dacă nu cumperi separat toate produsele necesare bebelușului.

Achiziționează un cărucior sport dacă ai o viață activă

Părinții care intenționează să-și ia bebelușul cu ei în timp ce ies la alergat sau merg în drumeții vor avea nevoie de un cărucior robust, ideal și pentru suprafețele off road. Totodată, un astfel de produs este ideal și pentru cei care au un stil de viață orientat spre mediul urban sau suburban. Acesta se remarcă prin faptul că este ușor de manevrat, flexibil și cu o greutate redusă. Este conceput pentru persoanele care vor să-și ia copiii cu ei pretutindeni, așa că dispune de o dimensiune compactă atunci când este pliat. Ține cont că un cărucior potrivit stilului tău de viață activ trebuie să aibă roțile mari, din cauciuc sau silicon, cu amortizoare, pentru a facilita manevrabilitate, să includă un sistem de siguranță cu prindere în 5 puncte, spațiu de depozitare, suport pentru pahar, frână de mână, mai multe trepte de rabatare, un mâner ajustabil și reversibil.

Ia în considerare o variantă standard pentru zonele aglomerate

Cărucioarele clasice sunt disponibile în foarte multe stiluri și modele diferite, însă toate dispun de un scaun confortabil, care să se poată înclina în poziții diferite. Dacă obișnuiești să mergi des la shopping și intenționezi să-ți iei copilul cu tine, atunci acel model este foarte potrivit pentru tine. Cele mai multe tipuri de cărucioare standard au mai mult spațiu de depozitare și mânere ergonomice. Sunt perfecte în majoritatea situațiilor, ușor de manevrat de-a lungul bordurilor, prin magazine sau în transportul public. Multe dintre cărucioarele clasice pot trece de la o orientare la alta, astfel că mânerul se montează facil cu fața către părinte ori spre direcția de mers, pentru a supraveghea întotdeauna copilul cât mai bine.

Cu toate că, la prima vedere, alegerea unui cărucior pare floare la ureche, există anumite aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a alege produsul perfect. Nașterea copilului tău îți va schimba definitiv prioritățile, însă stilul tău de viață va fi același, fapt pentru care trebuie să integrezi bebelușul în toate activitățile pe care vei vei întreprinde zi de zi.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *