News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum sa imprimi coltului favorit din casa un aer confortabil, elegant, chic Cum sa imprimi coltului favorit din casa un aer confortabil, elegant, chic
Please follow and like us:
Pin Share

Fiecare persoana prefera un anumit loc din locuinta, acolo unde se asaza pentru a petrece cateva clipe placute la sfarsit de zi de munca, pentru a medita, a citi, a naviga pe Internet. Acest spatiu este atractiv pentru ca este amenajat in conformitate cu personalitatea proprietarului, atragandu-l ca un magnet zi de zi.

Daca iti doresti un coltisor doar al tau, confortabil, elegant, care sa te invite la relaxare si la timp de calitate petrecut aici, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la contributie si sa culegi unele idei despre amenajare, care abunda pe site-urile de specialitate. Nu e nevoie sa faci investitii uriase, ci doar sa aduci mici retusuri interesante, care te vor captiva.

Iata cateva sfaturi utile pentru a aduce un aer de confort si eleganta coltisorului de casa favorit!

Inainte de a demara un astfel de proiect este nevoie de putina cercetare si de planificare. Chiar daca te simti timorat de ideea de a deveni propriul tau designer de interior, gandeste-te ca este vorba doar despre un coltisor din casa si ca il poti transforma oricand daca nu-ti convine rezultatul.

  • De regula, majoritatea prefera sa aseze aici un fotoliu moale, care sa invaluie trupul si sa-l relaxeze total, mai ales cei care vor sa se odihneasca, poate sa atipeasca dupa-amiaza cateva clipe. Ai putea sa folosesti foarte bine in loc de fotoliu o canapea mica, de 1-2 locuri, dotata cu loc de depozitare, in care sa introduci o carte favorita, laptopul sau tableta, telecomanda televizorului. Alege o tapiterie chic, poate un model floral la moda!
  • Pune pe perete un tablou cu o imagine care imbie la meditatie sau care te face sa visezi frumos. Daca vrei sa gasesti tablouri moderne, atunci Homelux.ro iti pune la dispozitie astfel de obiecte decorative, care te vor ajuta sa infrumusetezi spatiul dorit imediat ce le agati de perete;
  • Un lampadar elegant, cu picior inalt, poate sa transforme totul intr-un spatiu fascinant, desprins din cartile de povesti sau din revistele de amenajari interioare. Opteaza pentru un produs cu lumina reglabila si pentru un design deosebit, indiferent ca preferi stilul modern, industrial, vintage, boho chic etc.;
  • Un raft pus la indemana poate sa fie suport pentru reviste sau romane pe care vrei sa le citesti si care te vor tenta imediat ce te-ai asezat in fotoliul confortabil. Este important ca aceasta piesa de mobilier sa fie in ton cu celelalte existente in camera pentru a nu face nota discordanta;
  • O masuta de cafea de sticla, cu picioare de lemn sau metal, va completa perfect intreaga amosfera si te va invita sa te asezi aici cu ceasca de cafea, pentru a savura cateva clipe de liniste. O lumanare parfumata, pe care sa o aprinzi cateodata si o vaza cu flori proaspete (poti alege un ghiveci cu plante ornamentale) pot fi asezate pe ea.

In concluzie, este foarte simplu de amenajat un astfel de colt in locuinta ta, trebuie sa ai doar vointa, indemanare, sa te inarmezi cu rabdare si cunostinte suficiente pentru ca rezultatele vor fi, cu siguranta, la inaltimea asteptarilor tale. Bucura-te de confort si eleganta cu ajutorul muncii tale!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *