News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deși se spune despre femei că sunt pretențioase în ceea ce privește alegerea și asortarea ținutei cu pantofii potriviți, nici bărbații nu sunt mai prejos. În ultimii ani industria pantofilor bărbătești a luat amploare deoarece bărbatul modern caută să fie la curent cu tot ce înseamna trendul și moda. Dacă femeile au de ales între zeci, poate chiar sute de modele și culori de pantofi, pentru bărbați este destul de dificil în ceea ce privește gama de culori și modele. Pantofii poartă rolul cel mai important în ținuta oricărui bărbat deoarece, dacă aceștia nu sunt potriviți, atunci toate privirile vor fi asupra lor, însă nu vor fi priviri de admirație. 

 

În cele ce urmează voi prezenta idei și sugestii despre cum să te îmbraci și să te încalți în tendințele anului.

Alege-ți ținuta în funcție de evenimentul la care participi

Indiferent că mergi la o bere cu băieții, la o petrecere de vară pe o terasă, în club, la muncă sau la nuntă, trebuie totuși să îți pregătești ținuta riguros pentru a nu fi în vizorul prietenilor drept “tipul fără stil“. Mai jos îți voi arăta ținute potrivite:

 

  • Pentru o ieșire în oraș:
  • în acest caz poți apela la o ținută lejeră, o pereche de pantaloni comozi, eventual pantaloni sport, un tricou polo sau pulover la care să asortezi o pereche de teniși sau adidași.

  • Pentru o petrecere pe terasă:

               – aici poți alege dintr-o cămașă casual și un pulover, împreună cu o pereche de jeanși;

                – această ținută trebuie completată cu o pereche de pantofi de culoare deschisă.

  • Pentru o petrecere în club:

                  – acest gen de petrecere necesită o ținută pe cât de lejeră pe atât de elegantă;

                   – poți opta pentru o ținuta all-black formată din jeanși, cămașă, sacou casual și pantofi eleganți.

  • Pentru serviciu:

                 – în funcție de jobul pe care îl ai trebuie să îți alegi ținuta cu mare grijă;

                  – stilul office este cel mai abordat iar acesta este format dintr-o cămașă deschisă la culoare, pantalon                                  elegant cu sacou asortat și obligatoriu pantofi în aceeași culoare cu cureaua sau ceasul.

  • Pentru nuntă:

               – la acest eveniment sunt nelipsite smoking-ul și cămașa albă, care întotdeauna trebuie să fie însoțite de o                        pereche de pantofi din piele naturală eleganți dar comozi.

Deși pare ușor de ales ținuta potrivită e bine să aveți în vedere faptul că există și greșeli pe care le puteți face fără să vă dați seama și care pot să compromită prezența dumneavoastră la orice eveniment. Cu puțină atenție aceste greșeli pot fi evitate cu câteva sfaturi pe care le găsiți aici.

Pielea naturală este un must-have anul acesta

Fie că este vorba de curea, accesorii sau pantofi pielea oferă un plus de eleganță oricărei ținute. Pantofii din piele sunt perfecți pentru orice ocazie și anotimp. 

Iată 4 avantaje ale încălțămintei din piele naturală:

 

  1. Pantofii din piele naturală sunt mai rezistenți. Dacă sunt îngrijiți corespunzător aceștia pot rezista aproximativ 2-3 ani, arătând ca și proaspăt scoși din cutie;
  2. Sunt mai comozi. Datorită proprietății pielii de a se adapta formei piciorului, pantofii devin adaptivi și mult mai confortabili;
  3. Lasă pielea să respire. Fie că e vară sau iarnă piciorul transpiră iar această transpirație poate conduce la afecțiuni, cum ar fi micoza sau ciuperca. Pielea naturală însă are capacitatea de a lăsa piciorul să respire și astfel se eviră situațiile neplăcute;
  4. Există modele de încălțăminte din piele pentru orice anotimp. Orice tip de încălțăminte bărbătească se poate găsi atât sub formă de sandale de vară, teniși sau adidași sport, ghete de toamnă sau iarnă și pantofi eleganți.

 

Ca să te inspiri pentru mai multe modele de încălțăminte din piele naturală, accesează acest link unde poți găsi pantofii potriviți pentru tine.

Prin urmare, anul acesta sunt la modă simplitatea și,  în același timp, eleganța. Poți asorta cu ușurință ținute diverse în funcție de nevoile și necesitățile tale, dar să nu uiți de niște reguli esențiale dacă vrei să arăți ca pe podiumul celor mai înalte case de modă. 

Sursă foto: pixabay.com, pinterest.ro, palomashop.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *