News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum scapi de pori dilatati cu ajutorul laserului Cum scapi de pori dilatati cu ajutorul laserului
Please follow and like us:
Pin Share

De cate ori nu te-ai uitat in oglinda cu un sentiment ca pielea ta nu arata cum ai vrea, ca este ca o coaja de portocala si porii sunt prea evidenti? Afla ca porii dilatati sunt o problema estetica comuna pentru pielea mixta si grasa, in care deschiderile canalelor sebacee devin mai largi decat in mod normal.

Aceasta este cauzata de productia crescuta de sebum si de eliminarea incompleta a acestuia. Anomaliile glandei sebacee apar mai ales la fete si la barbatii tineri in timpul pubertatii, dar mai rar la grupele de varsta mai inaintata. Adesea acesti pori dilatati sunt o predispozitie ereditara, dar pot aparea si din mai multe motive:

 

  • ingrijirea necorespunzatoare a pielii
  • folosirea produselor cosmetice de proasta calitate
  • o alimentatie gresita
  • arsuri solare
  • dezechilibre hormonale, etc.

 

Incercarile de a corecta situatia acasa, de obicei, nu aduce rezultatul dorit, chiar poate inrautati situatia. Cel mai bine este sa se foloseasca tehnici moderne eficiente si anume procedura de tratament pori dilatati cu ajutorul laserului.

Pana in prezent, cosmetologii ofera proceduri salvatoare impotriva porilor dilatati, precum microdermabraziunea (microresurfacing cu diamante), peelingurile, crioterapia si, bineinteles, procedura de tratament pori dilatati laser.

Tratamentul porilor dilatati se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Acest lucru ofera urmatoarele avantaje:

  • Eficienta si siguranta

Profesionalismul medicilor garanteaza o eficienta ridicata si o siguranta deplina in tratamentul porilor dilatatati.

  • Precizia diagnosticului. Clinica Yiara dispune de specialisti care iti vor oferi un diagnostic corect.
  • Cele mai recente metode de tratament. Tehnicile de tratamentale porilor dilatati, respectarea stricta a standardelor de ingrijire garanteaza cel mai rapid si mai eficient tratament pentru fiecare pacient.

Astfel, in urma tratamentului, perioada de recuperare este nesemnificativa, pregatirea este minima, ingrijirea post-procedurala – simpla. Toate acestea fac procedura de eliminare poti dilatati cu ajutorul laserului o modalitate moderna de a rezolva problema rapid si sigur.

Astfel, laserul este considerat a fi cea mai eficienta arma in lupta impotriva porilor, ridurilor, imbatranirii si a multor alte imperfectiuni ale pielii.

Ai pori dilatati pe fata? Alepeaza cu incredere la o procedura de eliminare a porilor dilatati cu ajutorul laserului si bucura-te din nou de o piele catifelata si frumoasa!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *