News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM VA ARATA FACEBOOK PESTE 5 ANI. MESAJELE SCRISE VOR DEVENI ISTORIE CUM VA ARATA FACEBOOK PESTE 5 ANI. MESAJELE SCRISE VOR DEVENI ISTORIE
Please follow and like us:

Nicola Mendelsohn, vicepreşedintele diviziei pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, a făcut o predicţie interesantă.  Ea a susţinut că, cel mai probabil, peste cinci ani, singurul conţinut relevant pe Facebook va fi cel video, potrivit Mashable.

Ea consideră că un clip reprezintă ”cea mai bună modalitate de a spune o poveste” şi că ”ne ajută să digerăm mult mai multă informaţie”. Astfel, este posibil ca postările scrise să devină istorie, cel puţin pe Facebook.

Ideea Nicolei Mendelsohn poate părea puţin ciudată la prima vedere, însă compania lui Mark Zuckerberg a făcut câţiva paşi în această direcţie. De ceva vreme, algoritmul care-ţi afişează postările în Feed pune un accent mult mai mare pe materialele video, în detrimentul statusurilor clasice sau pozelor. Astfel, există şanse mai mari ca să-ţi apară un clip distribuit de prietenii tăi decât un text scris de ei.

Mai mult, funcţia de Facebook Live capătă din ce în ce mai multă popularitate, având în vedere că permite transmisiuni în direct pe profilul tău.

Reţeaua socială a făcut o schimbare interesantă şi la poze, iar acum poţi posta fotografii realizate la 360 de grade. În plus, Facebook îţi permite să adaugi comentarii sub formă de GIF-uri şi stickere, iar de curând a făcut un redesign la emoticoane. Toate astea au descurajat utilizatorii să scrie mesaje şi se pare că trendul se va accentua.

 

Sursa: stiripesurse.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.