News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CURSURI DE SAH PENTRU COPII

Sport 29 septembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Începând cu luna octombrie, clubul Vados începe noi cursuri de sah pentru copiii între 6 si 12 ani, având la bază un sistem care s-a bucurat deja de succes în anul trecut, în care copiii vor putea învăta si aprofunda tainele sahului în mod linear trecând prin diferite module în functie de gradul de cunostinte dobândit.

Durata unui curs (unui modul) este de 5 săptămâni si cuprinde zece sedinte bisăptămânale de câte o oră si jumătate, la sfârsitul cursului copiii primind o diplomă de absolvire a acestuia. Costul cursului este de 70 lei/copil.

De asemenea, în parteneriat cu ARED si Inspectoratul Scolar judetean Arad, va continua si în acest an programul „Sahul în scoală” prin care copiii de clasele I-IV vor fi initiati în tainele sahului după orele de scoală (o oră săptămânal) de instructorii clubului Vados. Scolile participante la acest program în anul scolar 2010-2011 sunt: Liceul Pedagogic Dimitrie Tichindeal, Colegiul National Elena Ghiba Birta, Liceul Vasile Goldis (Sc. Gen. Nr. 4), Scoala Generala Aurel Vlaicu (Gen. 21), Scoala Generala Nicolae Bălcescu (Gen. 11), Scoala Generală Avram Iancu (Gen. 18), Scoala Generală nr. 5, Scoala Generală Aron Cotrus (Gen. 13), Colegiul Tehnic de Constructii si Protectia Mediului (Sc. Gen. 6), Scoala Generală Fratii Neuman (Gen. 3).

Informatii suplimentare si înscrieri se găsesc pe pagina de internet a clubului – www.vados.ro sau la email [email protected] , tel. 0722/613128 (Alin Câmpeanu) .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *