News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Curtea de Arbitraj din PNL va decide legalitatea alegerii lui Gheorghe Falcă Curtea de Arbitraj din PNL va decide legalitatea alegerii lui Gheorghe Falcă
Please follow and like us:
Pin Share

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a câştigat săptămâna trecută un nou mandat în fruntea organizaţiei judeţene a PNL, însă realegerea sa a fost contestată, în baza unor presupuse încălcări de statut. În urma acestui scandal, situaţia lui Falcă va fi analizată de Curtea de Arbitraj a PNL.

Biroul Politic Național al PNL a decis luni, 24 februarie, sesizarea Curţii de Arbitraj a PNL cu privire la Gheorghe Falcă şi modul în care acesta a câştigat alegerile interne în filiala judeţeană Arad.

Alegerile în organizaţia judeţeană a PNL Arad s-au lăsat cu scandal. Echipa deputatului Eusebiu Pistru s-a retras în ultima clipă şi a sesizat conducerea centrală a Partidului Național Liberal cu o contestaţie depusă în legătură cu modul nestatutar de organizare a alegerilor. Mulţi reprezentanţi din judeţ nici nu au mai mers în municipiu în ziua alegerilor, alegând să boicoteze evenimentul.

Trimiterea lui Falcă la Curtea de Arbitraj este şi o mişcare strategică în luptele interne din PNL înainte de Congres. Totuşi, potrivit surselor din partid, este puţin probabil ca verificările forului intern să aibă consecinţe reale. (stiripesurse.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *