News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Black FryDay la KFC

De Black Friday,KFC pregăteşte o ofertă irezistibilă, pentru toţi consumatorii. Vineri, 29 noiembrie, clienţii care comandăun meniu de 5 sau 8 aripioare la KFCvor primi gratuit încă un meniu, de acelaşi fel. Oferta va fi valabilănumai în această zi, în toate restaurantele KFC din ţară.

„Ne aşteptăm ca o mare parte dintre consumatorii noştri să ne viziteze vinerea aceasta, mai ales că, în România, Black Friday este încă o noutate pe zona de food. Am ales o ofertă specială cu un meniu de aripioare, pentru că ştim cât de îndrăgit este acest produs. În plus, este o ocazie perfectă pentru a invita pe cineva drag la prânz sau la cină, între două sesiuni de shopping“,spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

În continuare, la KFC, consumatorii pot câştiga o vacanţă de o săptămână la New York, pentru două persoane, sau o tabletă Samsung pe zi. Cei care doresc să se înscrie în promoţie, trebuie să trimită codul promoţional de pe bon la numărul de sms 1843 până pe 19 decembrie. Tot în această perioadă, orice bon de peste 20 lei asigură clienţilor KFC unul dintre următoarele produse la viitoarea comandă: o porţie mică de cartofi prăjiţi, o băutură răcoritoare (0.3 L)  sau două Hot Wings.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *