News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ce aleg aradenii masini second hand? TOP 4 motive! De ce aleg aradenii masini second hand? TOP 4 motive!
Please follow and like us:
Pin Share

Masinile noi sunt o achizitie tentanta pentru oricine doreste sa isi inlocuiasca vechiul autoturism. Finantarea este adesea mai usoara cu masinile noi si, de obicei, ele vin cu cele mai noi tehnologii si caracteristici de siguranta. Cu toate acestea, indiferent de modul in care privesti acest lucru, cumpararea unei masini noi nu este, in general, o decizie solida din punct de vedere financiar din mai multe motive. Afla de ce aradenii prefera sa iti cumpere masini second hand si care sunt cele mai bune motive!

De ce sa iti cumperi o masina second hand?

  1. Masinile noi isi pierd din valoare rapid

Daca incerci sa decizi daca sa cumperi o masina noua sau second hand, aminteste-ti ca in momentul in care vei scoate masina din parcare, aceasta va scadea in pret. Unele marci de masini isi pastreaza valoarea mai bine decat altele, iar masinile noi rezista mult mai mult astazi decat inainte. Cu toate acestea, masinile noi pot pierde pana la 30% din valoarea lor in primul an. De asemenea, cel mai probabil ai imprumutat bani pentru a cumpara acea masina noua, deci deja ai pierdut pana la 30% din valoarea sa reala in timp ce inca efectuezi plati pentru aceasta, inclusiv dobanzi.

 

  1. Masinile second-hand certificate iti ofera liniste sufleteasca

Daca esti ingrijorat de faptul ca nu poti obtine o garantie pentru un vehicul second hand, atunci este o idee buna sa arunci o privire asupra optiunilor disponibile pe piata. Cauta o masina release de la Businesslease pentru a profita de cele mai bune oportunitati!

  1. Varietatea de masini second-hand este greu de invins

Undeva intre 300 si 400 de modele de masini noi sunt scoase la vanzare in fiecare an, dar piata masinilor second-hand are si mai multa varietate. Producatorii de autovehicule intrerup in mod regulat producerea anumitor modele, iar masina ta perfecta poate fi ascunsa printre toate automobilele de tip second-hand.

  1. Reducerea costurilor de asigurare

Cand incerci sa decizi daca sa cumperi o masina noua sau second hand, costul asigurarii este un alt factor de retinut. De obicei, cu cat o masina are mai multa valoare, cu atat mai mult trebuie sa plateasca compania de asigurari daca vehiculul este deteriorat. Un autoturism second hand va costa mai putin sa fie inlocuit, fata de un vehicul nou. Tocmai din acest motiv, achizitionarea unei astfel de masini te va ajuta sa scutesti o alta suma importanta de bani!

In concluzie, in cazul in care esti indecis, tine cont de cele prezentate si vei putea face o alegere inteleapta. O masina second hand poate veni la pachet cu o serie de avantaje care nu trebuie neglijate!

sursa foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *