News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ce nu are încă Oana Zăvoranu un copil De ce nu are încă Oana Zăvoranu un copil
Please follow and like us:
Pin Share

„Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă?”, aceasta este întrebarea care le-a stat pe buze admiratorilor de când frumoasa divă a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări. Totodată, celebra actriță a dezvăluit motivul pentru care nu are încă niciun copil!

Oana Zăvoranu este cunoscută în toată țara și nu numai. Talentul actoricesc și personalitatea ei puternică au făcut să se remarce într-un mod deosebit, fanii apreciind-o pentru firea sa deschisă și transparentă, ce nu ține cont de vorbele celorlalți.

Oana Zăvoranu a criticat mai multe vedete din showbiz

Așa cum știți, în ultima vreme, Oana Zăvoranu a luat aproape fiecare vedetă din showbiz-ul românesc la rost, despre fiecare având de spus câte ceva. „Capul de listă” a fost reprezentat de Pepe și încă soția lui Raluca, după ce artistul a anunțat divorțul, „Querida” luând în râs declarația cântărețului și susținând că nu crede că este adevărat. Apoi au urmat Oana Roman, Andreea Bănică, Andreea Marin, Monica Gabor și mulți alții.

Celebra actriță nu a stat pe gânduri, iar răspunsul ei i-a luat prin surprindere pe fani, neștiind ce să creadă. Potrivit spuselor Oanei Zăvoranu, „prințul” adică copilul ei se lasă așteptat, însă a făcut și o afirmație ce a lăsat loc de mult interpretări: „dar vom vedea”.

Todată, Oana Zăvoranu a menționat și motivul pentru care „prințul” ei se lasă așteptat, spunând că e din cauză că „neavenitele” au făcut copii pe „bandă rulantă”.

„Păi tocmai că toate neavenitele au făcut pe bandă rulantă, prințul meu se lasă așteptat… Dar vom vedea”, a scris „Querida la InstaStory”.

Sursa: spynews.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *