News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ce să alegi un foișor pentru grădina ta De ce să alegi un foișor pentru grădina ta
Please follow and like us:
Pin Share

Majoritatea oamenilor nu știu ce să facă cu spațiul din grădină. Unii construiesc o zonă de grătar și apoi, după câțiva ani, renunță la această idee. Alții încep să planteze în grădină, dar, după ceva timp, poate apărea neglijența. Unii oameni preferă să-și schimbe, în continuare, felul în care arată grădinile lor, ceea ce poate fi un hobby costisitor. Dacă vrei ceva mai permanent în grădina ta, ia în considerare un foișor. Acesta va adăuga o notă de unicitate și clasă grădini tale.

Iată ce avantaje poate să aibă un foișor instalat în curtea ta

  1. Un foișor oferă un aspect plăcut grădinii tale Crezi că grădina ta este prea fadă sau că îi lipsește ceva? Foișoarele pot fi acea „piesa lipsă” din grădina ta. Având o structură mare, un foișor poate atrage privirea privitorului și poate completa aspectul grădinii. Poți plasa ghivece suspendate în jurul acestuia sau poți lăsa vița de vie să crească pe stâlpii foișorului. Chiar și noaptea, foișorul tău poate adăuga o estetică de vis grădinii tale. Instalează lumini sau un candelabru mic, pentru completarea stării de spirit. Poți chiar să instalezi lumini alimentate cu energie solară pe foișorul tău, în locul iluminatului obișnuit.
  2. Foișorul are o structură cu întreținere redusă. Spre deosebire de grădina ta, foișoarele nu au nevoie de curățare frecventă. Un foișor bine planificat te poate scuti de treburile de curățenie și întreținere. Întreținerea foișorului poate avea loc doar o dată sau de două ori pe an, în funcție de climă. Cheia unui foișor cu întreținere redusă este să alegi materialele potrivite pentru el, cum ar fi foișoare de lemn pentru grădină de la Hornbach.ro, din cedru sau vinil. Dacă dorești să îți faci partea în salvarea mediului, poți utiliza și materiale reciclate și reutilizate. Foișorul tău nu numai că va fi frumos, dar va funcționa și într-un mod unic.
  3. Un foișor poate funcționa ca o cameră în aer liber. Ai nevoie de un loc unde să tricotezi, să desenezi sau să scrii? Foișoarele sunt spații minunate în aer, liber unde poți să lucrezi și să-ți desfășori hobby-urile. Poți chiar să faci din foișorul din curte un birou în aer liber sau o sală de jocuri. Cu toate acestea, atunci când o faci, ar trebui să te gândești să îl închizi cu sticlă. Foișoarele închise pot funcționa ca niște camere suplimentare. Ar fi încă zone deschise, într-o anumită măsură, dar ar avea, de asemenea, mai multă intimitate. În acest tip de foișor, poți organiza seri de film pentru familie, în fiecare sâmbătă. Dacă îți place să joci jocuri video, poți transforma foișorul într-o sală de jocuri. În zilele leneșe, va fi un loc grozav pentru a viziona filme și pentru a te relaxa.

Așadar, amintește-ți faptul că un foișor în aer liber nu este doar frumos, ci și funcțional. De asemenea, nu trebuie să rămâi la modelele tipice de foișoare, dacă simți că sunt prea simple. Alături de constructorul potrivit, poți obține un foișor bine proiectat pentru curtea grădina ta.

Sursa foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *