News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ieri, deputatul PDL al Colegiului 2 Arad, Claudia Boghicevici, vice-presedinte al Comisiei de Munca si Protectie Sociala din Camera Deputatilor, a fost alaturi de membrii Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, filiala Arad, cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap, sarbatorita anual in 3 decembrie.

“Faptul ca in acest an am ales sa fiu alaturi de aceste persoane, nu inseamna ca am uitat de alte categorii cu handicap. Obiectivul acestei zile il reprezinta promovarea intelegerii aspectelor ce tin de handicap, dar si sustinerea demnitatii si drepturilor acestor personae, inclusiv prin atitudinea noastra, a tuturor. Consider ca exponentii acestui segment social trebuie integrati in aspecte ale vietii, precum cel politic, social, cultural. Handicapul nu inseamna marginalizare, ci inludere.” – declara deputatul aradean.

Claudia Boghicevici a daruit membrilor Asociatiei cozonac, suc si fructe, pentru a marca momentul de sarbatoare.La actiune au participat reprezentante ale Organizatiei de Femei a Colegiului 2 Arad si consilierul local Vlaicu Traian.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *