News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Debutant în Liga 1, Buhăcianu anunţă: „Stăm bine deocamdată, dar ne dorim mai mult” Debutant în Liga 1, Buhăcianu anunţă: „Stăm bine deocamdată, dar ne dorim mai mult”
Please follow and like us:
Pin Share

UTA a pierdut fără drept de apel, 0-3 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, în urma unei evoluții mult sub așteptări. Arădenii au făcut cel mai slab joc al turului, iar seria de înfrângeri la rând ajunge la trei, după cele cu FCSB și Craiova. Marcator în eșecul cu oltenii, Valentin Buhăcianu a avut două șanse importante şi împotriva lui Sepsi, dar nu a reușit să înscrie. Totuşi, atacantul „roş-albilor” s-a numărat alături de Isac şi Albu, printre puţinii remarcaţi ai trupei lui Balint:  „Nu am făcut un meci foarte bun, dar trebuie să mergem mai departe, să ne gândim la următorul meci, cel de acasă cu Astra, pe care trebuie să îl câștigăm. La ocazia din finalul primei reprize, era mingea cumva sub mine și am vrut să dau deasupra portarului, din păcate nu am reușit”, a spus atacantul utist, utilizat din nou în bandă de Laszlo Balint. Fotbalistul născut la Vatra Dornei a mai avut o șansă de a marca în a doua repriză, dar mingea şutată de el s-a dus în plasa laterală a porții lui Niczuly. Buhăcianu este debutant în Liga 1 şi are şi scuza tracului şi a lipsei de experienţă la acest nivel, dar rămâne ancorat în realitate şi ambiţios:

„Contează lipsa de experienţă, dar să fim mai dezinvolţi”

Probabil lipsa de experiență se simte într-o oarecare măsură, dar trebuie să facem cumva să fim mai dezinvolți în joc și să avem mai multe reușite pe parcursul meciurilor. Pentru o nou promovată stăm bine deocamdată în clasament, dar ne dorim mai mult. Ne dorim să creștem de la joc la joc și, din păcate, am avut aceste trei etape în care nu am reușit să luăm puncte. Sper să le luăm în meciul cu Astra, jucăm acasă și ne dorim să avem o vacanță plăcută înainte de retur” a declarat fotbalistul arădenilor la microfonul DigiSport . UTA încheie turul Ligii 1 luni, ora 17:30, împotriva Astrei, după care Liga 1 se oprește pentru trei săptămâni. (foto Sepsi OSK, facebook)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *