News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Legislaţia privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a fost modificată şi completată prin HG nr. 150 din 23 februarie 2011 privind actualizarea normelor de aplicare a Codului Fiscal, publicată în M.O. nr. 150 din 1 martie 2011.

Astfel, organizatorii de jocuri de noroc au obligaţia să declare la organul fiscal competent taxele de licenţă şi cele anuale, precum şi taxa de acces (bilete de intrare) până la termenul de plată (data de 25 martie). Declararea se va face prin înscrierea în rubrica aferentă din formularul 100,,Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat” care urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

Reamintim că începând cu anul acesta organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor, permit accesul în locaţiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 de ore în intervalul 8,00-8,00, pentru fiecare persoană, iar organizatorii de jocuri de noroc tip slot-machine încasează biletul de intrare numai de la jucători.

 Alte modificări:

– organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor şi de jocuri de noroc tip slot-machine au obligaţia să înscrie cu datieră data şi ora emiterii biletului către client, atât pe marca de control, cât şi pe biletul de intrare;

– organizatorii de jocuri de noroc sunt obligaţi să păstreze în arhivă toate mărcile de control de la biletele de intrare vândute, pe o perioadă de 5 ani, acestea constituind documente justificative.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *