News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 2215/2011, publicat în M.O. nr. 455/29.06.2011, Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate aferentă lunii iunie 2011 poate fi depusă la organul fiscal competent în format hârtie, semnat şi ştampilat conform legii, însoţit de declaraţia în format electronic, pe suport electronic, până la data de 25 iulie 2011.

Depunerea acestui formular la ghişee este permisă şi în această lună pentru a se acorda un răgaz operatorilor economici în vederea obţinerii unui certificat calificat de semnătură electronică.

Certificatul se obţine conform Legii 455/2001 privind semnătura electronică, de la unul dintre furnizorii acreditaţi. Registrul furnizorilor de servicii de certificare acreditaţi, este stabilită şi publicată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale pe site-ul www.mcsi.ro

Detalii privind obţinerea certificatelor calificate se găsesc la adresele www.finantearad.ro modulul ,,Asistenta contribuabili” şi www.anaf.ro modulul “Declaraţii electronice”.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *