News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Decolteul Loredanei Groza, reclamat la CNA Decolteul Loredanei Groza, reclamat la CNA
Please follow and like us:
Pin Share

Apariția provocatoare a Loredanei Groza, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, are urmări neașteptate. Potrivit paginademedia.ro, emisiunea difuzată pe 3 noiembrie a fost reclamată la CNA.

Motivul pentru care s-a ajuns în această situație este ținuta total nepotrivită pe care vedeta a afișat-o la matinal, la ore accesibile minorilor. Emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare, potrivit paginademedia.ro. Loredana Groza a început săptămâna în forță, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, unde a fost prezentă pentru a promova noua piesă alături de Voltaj, „Dependența mea”.

Și de această dată, interpreta a surprins cu ținuta aleasă. Loredana Groza, criticată dur pe contul de socializare Loredana Groza are 50 de ani, însă arată din ce în ce mai bine și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia. Vedeta a slăbit, și-a schimbat stilul vestimentar, iar ținutele ei sunt tot mai provocatoare.

Apariția sa la „Neatza cu Răzvan și Dani” a șocat fanii, care i-au lăsat zeci de comentarii pe rețelele sociale. „Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect”, „Dacă este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!”, „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață”, „ Ai fost și o să fii mereu una dintre cântărețele mele preferate”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *