News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Decoruri multiple pentru unghii deosebit de frumoase! Decoruri multiple pentru unghii deosebit de frumoase!
Please follow and like us:
Pin Share

Deoarece unghiile și mâinile se văd imediat atunci când ne întâlnim cu cineva pe stradă, la servici sau la teatru, ele întotdeauna beneficiază de un regim preferențial. Sunt primele cărora doamnele le acordă o atenție de importanță maximă!

De la formele clasice, la formele foarte extravagante și lungi, unghiile pot pune în valoare orice persoană interesată de propria frumusețe și orice persoană pasionată de ținute complete. Orice ținută de zi sau orice ținută specială de noapte, trebuie însoțită de o manichiură care să o completeze foarte bine.

Stiliștii din România pot realiza de acum încolo manichiuri foarte interesante deoarece produsele profesionale fabricate de branduri celebre sunt comercializate acum și la noi în țară, cu succes.

Este vorba despre distribuitori renumiți de astfel de produse care comercializează aproape toate categoriile de produse profesionale pentru toți cei care doresc să arate impecabil din toate punctele de vedere. Este suficient să consultați oferta de geluri color oferită de către magazinul online Evoqe.ro. Aceasta este practic, o colecție completă de geluri pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Sunt produse complexe de foarte bună calitate, profesionale care pot fi utilizate de orice stilist pentru punerea în evidență a unghiilor în cadrul unei manichiuri frumoase.

Decorurile pentru unghii mai sunt la modă?

            DA!! Acesta este răspunsul corect. Fără decorurile extravagante nu ar mai exista manichiuri de vis! Decorurile pentru unghii reprezintă acel ceva care completează foarte bine o manichiură complexă. Este detaliul care face ca aceasta să arate absolut perfect, nu este așa?

Fie că vorbim de un sclipici foarte colorat, fie că este vorba despre cristale, perle, folii de transfer, matrițe metalice, pigmenți, toate la un loc reprezintă un mijloc foarte estetic de prezentare a mâinilor și implicit, de prezentare a unei ținute deosebite. Ele sunt încă folosite pentru manichiurile și pedichiurile realizate pentru evenimentele speciale.

Dacă agreați ideea tatuajelor, vă recomandăm o colecție impresionantă de tatuaje profesionale puse la dispoziție de același distribuitor important din România, Evoqe.ro.

Acestea pot fi folosite și pentru manichiurile simple, de zi dar și pentru ținutele complicate pentru evenimentele de seară.

La toate aceste lucruri va trebui să adăugați top coat-uri profesionale, primere și base coat-uri de actualitate, soluții utile pentru curățarea cuticulelor, ulei pentru hidratarea cuticuleler, aparatură sofisticată, accesorii și instrumente pentru saloanele de manichiură și pedichiură sunt alte produse care vă pot ajuta să vă mențineți în ton cu moda produselor profesionale din industria de înfrumusețare.

Toate produsele au prețuri foarte bune și pot fi achiziționate și de către persoanele care își îngrijesc singure unghiile acasă. Dacă urmează să participați la un eveniment important în viitorul apropiat, alegeți de acum un gel UV de calitate care va impresiona într-un mod foarte plăcut sau un decor care sa iasă în evidență  suficient de mult. Există și produse clasice pentru persoanele care agreează acest stil de prezentare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *