News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DENISA NECHIFOR, LA CAPATAIUL LUI ADRIAN CRISTEA! CUM IL AJUTA FOTOMODELUL PE „PRINT” SA TREACA PRIN PERIOADA DE ACCIDENTARE DENISA NECHIFOR, LA CAPATAIUL LUI ADRIAN CRISTEA! CUM IL AJUTA FOTOMODELUL PE „PRINT” SA TREACA PRIN PERIOADA DE ACCIDENTARE
Please follow and like us:
Pin Share

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au reuşit să-şi construiască o relaţie frumoasă în jurul fetiţei lor, Rania. Fotomodelul a mărturisit că-i stă alături „Prinţului” la bine şi la rău, susţinându-l în această perioadă deloc uşoară pentru el.

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, Denisa Nechifor a vorbit despre relaţia pe care o are cu tatăl fetiţei ei, dar şi despre planurile de viitor. Fotomodelul a spus că a încercat să se ocupe mai mult singură de Rania, pentru a-l proteja pe Adrian Cristea, care traversează o perioadă mai grea, fiind accidentat. Tânăra a spus că-i este alături „Prinţului” şi că-l ajută.

„Adi a fost operat şi nu-l stresez foarte tare. E foarte greu. Sunt alături de el, îl ajut. E tatăl copilului meu. În acest moment, nu ştiu ce să spun. Am avut o perioadă de încercare, dar… Îmi doresc o familie, un copil, dar nu mă grăbesc. Am avut casa plină în această perioadă. Au venit părinţii mei, părinţii lui. Adi are o perioadă mai grea. A stat o lună şi o să mai dureze vreo patru. Rania este alăturid e tatăl ei şi ştie multe. În noiembrie, mă hotărăsc să mă mărit”, a declarat Denisa Nechifor la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea s-au despărţit în urmă cu cinci ani de zile, însă au rămas în relaţii extrem de aproapiate, având în vedere că au împreună o fiica, Rania, în vârstă de şase ani.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *