News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Depistat cu încălțămintea sustrasă din magazin Depistat cu încălțămintea sustrasă din magazin
Please follow and like us:
Pin Share

Marți, 17 februarie a.c., în jurul orei 21.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj într-un centru comercial din municipiul Arad.

Prin apelul făcut, a fost sesizat faptul că un bărbat, ce prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool, a devenit recalcitrant și a lovit, cu picioarele, ușile unui magazin de încălțăminte.

Jandarmii l-au identificat pe bărbat, acesta fiind în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare. El a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 400 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, republicată.

În timpul în care bărbatului i s-a întocmit procesul-verbal de sancționare, s-a observat faptul că încălțămintea sport pe care o purta era nouă, în contrast cu îmbrăcămintea. După verificări, a rezultat că bărbatul încălțase pantofii în magazin iar apoi a plecat cu ei fără a plăti.

Prejudiciul în acest caz, în valoare de 230 lei, a fost recuperat.

Împotriva persoanei în cauză a fost depusă plângere iar jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de “furt”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *