News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul Ciprian Luca acuză autoritățile publice locale de noi abuzuri. Demnitarul arădean atrage atenția asupra dezastrului ecologic produs în parcul Spitalului Clinic Județean Arad, unde copacii au fost tăiați.

“ Este știut faptul că reprezentanții firmei care s-au ocupat de tăierea arborilor sunt apropiați ai edilului șef al urbei. Societatea „Universul Verde” poate fi numită, fără exagerare, firma de casă a primarului Gheorghe Falcă. Atribuirea acestui lucrări de tăiere a copacilor să fie o simplă coincidență? Mă îndoiesc”, apreciază deputatul Ciprian Luca.

Demnitarul arădean consideră că lanțul dezastrelor ecologice produse de actuala administrație, început în centru orașului și continuat pe Malul Mureșului și acum în curtea celei mai importante unități sanitare din județ reprezintă o afacere profitabilă. Asta însă doar pentru reprezentanții Puterii locale și a apropiaților săi. Pentru arădeni, tăierea acestor arbori speciali ce cresc într-un ritm extrem de lent, fiind nevoie de zeci și chiar sute de ani pentru ajungerea lor la maturitate, este o pierdere majoră.

Deputatul Ciprian Luca solicită organelor competente să verifice legalitatea acestor tăieri. “Mă îndoiesc că primarul Falcă, prin apropiații săi nu s-a acoperit de documente care să îi asigure legalitatea. Chiar și așa, mă întreb cum își va justifica edilul șef al urbei un asemenea gest care reprezintă o mare pierdere pentru oraș, pe de o parte, și pentru pacienții spitalului, pe de altă parte”, a conchis Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *