News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Deputatul Ciprian Luca acuză Puterea de furt din banul public pentru pregătirea campaniei electorale din 2012. “Furt este ceea ce face PDL prin impozitarea pensiilor românilor. În acest mod, Guvernul Boc încearcă să atragă bani la buget pe care să îi direcţioneze, după cum însuşi a recunoscut, spre primăriile portocalii şi nu numai. Spun asta pentru că prin aceste finanţări, aceştia vor încerca atragarea primarilor PSD şi PNL către UNPR. Prin acest demers, portocaliii încearcă să ne atragă primarii, condiţionându-i că doar în acest mod vor primi bani la buget”, susţine deputatul Luca.
Demnitarul arădean apreciază că în pofida sumelor fabuloase pe care clanul portocaliu îl pune în joc în campania electorală, aceştia nu mai au nici o şansă de a câştiga încrederea românilor.
„ Au furat tot ce s-a putut fura până acum şi iata că prin impozitarea pensiilor încearcă să jecmănească printr-un nou mijloc poporul român. Clasa politică portocalie, în frunte cu Băsescu şi Boc nu are limite când e vorba despre atingerea scopului. Mint şi fură privindu-ne în faţă, pozând în cei interesaţi de binele ţării. Ba mai mult, şeful executivului declara recent că pensionarii ar fi de-a dreptul privilegiaţi faţă de bugetari, care, din spusele lui Boc, nu ar fi fost loviţi de măsurile de austeritate. Şi fiind privilegiaţi, acum ar veni, în opinia lui Boc, rândul lor să suporte nişte tăieri din venituri, care să asigure Puterii fonduri suplimentare pentru campania electorală. Îi sugerez domnului Boc să urmeze un tratament cu lecitină, poate aşa îşi va reaminti de bătaia de joc cu care i-a tratat pe vârstnici. Şi asta numai în ultimii doi ani”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *