News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

“Cu o ipocrizie  fără seamăn acest om care a făcut atât de mult rău românilor reușește acum să se erijeze în victimă. Traian Băsescu susține  că ultimii ani, din 2007 până acum,  reprezintă cea mai umilitoare perioadă a vieții sale, fiind tot timpul ponegrit. A fost  este și va fi mult timp de acum înainte ponegrit pentru că din cauza lui, oamenii au sărăcit de la un an la altul”, susține deputatul Luca.

“Apreciez drept penibil modul în care se plânge acest dictator ce a generat atât de mult haos în întregul sistem public astfel încât să favorizeze îmbogățirea peste noapte a oamenilor săi de casă. Mi se pare ridicolă și afirmația acestuia legată de ieșirea din politică după plecarea de la Cotroceni. E firesc să spună că  iese din viața publică pentru că știe că odată plecat din fotoliul de șef al statului va deveni un nimeni. Un nimeni, la propriu și la figurat, „calitate” conferită de atât de mult rău făcut populației în ansamblul său, atât în mod direct prin dispunerea tăierilor salariale, a tăierilor pensiilor, a ajutoarelor sociale, prin numirea în fruntea guvernului  a unui securist, prin furturile exorbitante înregistrate cu acordul său, cât și indirect,  prin haosul creat în instituțiile statului, în învățământ și cu atât mai mult în sistemul sanitar”.

Deputatul Luca îi sugerează președintelui Băsescu să își depună demisia pentru a-l scuti de noi umilințe. “ Ca să nu mai fie umilit, îi sugerez șefului statului să își depună demisia. Să renunțe la fotoliul care culmea, i-a făcut atât de mult rău, bietului om. Dacă îi este atâtde greu, să se retragă cât mai repede, renunțând la atâtea acuze care i se aduc zilnic, la atâta ponegrire și la atâte gânduri negre din partea milioanelor de români care, din cauza lui, o duc din ce în ce mai greu. Dacă îi este atât de greu, să renunțe și să lase oamenii să trăiască. Să își ia aserviții și să se retragă cu totul, să nu mai auzim de ei, că destul rău au făcut țării” a conchis Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *