News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Deputatul Florin Tripa acuz─â conducerea CJA de boicotarea proiectului de gaz ­čśĺ Deputatul Florin Tripa acuz─â conducerea CJA de boicotarea proiectului de gaz ­čśĺ
Please follow and like us:
Pin Share

Pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Arad, Marinel Cionca, ├«ncearc─â prin orice mijloace s─â boicoteze extinderea re╚Ťelei de gaz ├«n jude╚Ťul Arad, din considerente pur politice. Cionca face presiuni ca CJA s─â intre ├«n Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului, pentru ca ulterior s─â poat─â s─â distrug─â acest proiect, a╚Öa cum a f─âcut cu cele privind extinderea re╚Ťelelor de ap─â ╚Öi canalizare ├«n jude╚Ťul Arad sau cu Masterplanul pe De╚Öeuri.

ÔÇ×Marinel Cionca, cel mai slab pre╚Öedinte din istoria CJA, dore╚Öte cu orice pre╚Ť s─â blocheze extinderea re╚Ťelei de gaz pe Valea Cri╚Öului, dup─â ce a blocat proiectul de ap─â ╚Öi canalizare la nivel jude╚Ťean sau pe cel de gestionare a de╚Öeurilor. Cionca face presiuni asupra primarilor din jude╚Ť pentru ca CJA s─â devin─â membru al Asocia╚Ťiei de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului, de╚Öi Consiliul jude╚Ťean nu are niciun rol ├«n acest proiect, care va fi derulat cu sprijinul Guvernului Rom├óniei. Scopul lui Marinel Cionca este acela de a bloca extinderea gazului, iar un prim pas a fost s─â ordone primarilor liberali s─â boicoteze ├«nfiin╚Ťarea Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Mure╚Öului, plan care deocamdat─â i-a reu╚Öit.

Marinel Cionca trebuie s─â ╚Ötie faptul c─â Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului nu este constituit─â pe criterii politice, nu este un proiect politic, dovad─â faptul c─â pre╚Öedinte este primarul Sebi╚Öului, membru PNL, ╚Öi nici nu va fi vreodat─â un vehicul electoral pentru PNL Arad, a╚Öa cum ├«╚Öi dore╚Öte pre╚Öedinele CJA, a c─ârui incompeten╚Ť─â nu este de niciun folos membrilor asocia╚Ťiei. Ba din contr─â, am putea spune, prezen╚Ťa lui Cionca ├«n asocia╚Ťie ar pune ├«n pericol ├«ntregul proiect, care ar avea soarta altor proiecte gestionate de ╚Öeful CJA.

A╚Öa c─â nu putem spune dec├ót ÔÇ×Jos labele de pe ADI Valea Cri╚Öului, domnule Marinel Cionca!ÔÇť. Mai bine v─â preocupa╚Ťi de proiectele pe care le ave╚Ťi ├«n derulare. Zeci de localit─â╚Ťi a╚Öteapt─â s─â v─â face╚Ťi datoria ├«n proiectul de extindere a re╚Ťelelor de ap─â ╚Öi canalizare, care treneaz─â de ani de zile, a╚Öa cum zeci de mii de ar─âdeni a╚Öteapt─â s─â finaliza╚Ťi proiectul de gestionare a de╚Öeurilor, astfel ├«nc├ót cet─â╚Ťenii s─â nu mai stea s─âpt─âm├óni ├«ntregi cu gunoiul ├«n fa╚Ťa caselor, pentru c─â firma de cas─â a PNL nu vrea s─â-╚Öi ├«ndeplineasc─â obliga╚Ťiile din contractÔÇť, declar─â deputatul PSD Arad Florin Tripa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.