News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preluând exemplul şefului statului, apărut public cu o lacrimă jucându-i în colţul ochiului, membrii grupării băsesciene adoptă aceeaşi manieră în comportamentul afişat. Elena Udrea, imaginea blondă a democrat liberalilor , se erijează în autoritatatea dornică de într-ajutorare a tinerilor, de stimulare a acestora. De fapt nu face altceva decât să practice tot soiul de strategii de imagine”, apreciază deputatul arădean.

Ciprian Luca îşi exprimă dezacordul faţă de iniţiativa mai marelui Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului de tăiere a subvenţiei acordate tinerilor care îşi construiau sau cumpărau o locuinţă nouă prin credit ipotecar. „ Cat de josnic poţi fi ca înalt demnitar să susţii că, deşi ne aflăm în plină criză economică, tinerii nu mai au nevoie de sprijinul de 30 de procente din valoarea investiţiei, argumentându-ţi decizia printr-o presupusă ieftinire a materialelor de construcţie. În „logica portocalie”, vârstnicii nu mai au nevoie de pensie, bolnavilor nu le sunt necesare medicamentele, elevii nu au nevoie de educaţie şi iată, tinerii aflaţi la început de drum nu au nevoie de nici un sprijin financiar pentru a-şi putea clădi o casă”, apreciază Ciprian Luca.

Elena Udrea, precum alţi colegi de-ai săi, observă în jur o Românie prosperă, unde totul este „ roz”. Aşa se explică şi festivismul afişat de Guvernul Boc, în frunte cu şeful Executivului la fiecare inaugurare organizată. Desigur mă refer la inaugurările programate la turnarea asfaltului pentru fiecare kilometru de drum în parte, marcat cu surle şi trâmbiţe drept o mare realizare a Puterii. Bună strategia cu inaugurările periodice în aceeaşi locaţie, ori la câte un kilometru distanţă. Pe de o parte, noi, cetăţenii de rând, observăm cât de mult se lucrează în infrastructură, iar pe de altă parte Elena Udrea are posibilitatea de a-şi etala ţinutele, într-un mod ostentativ, cu care de altfel am început deja să ne obişnuim. Situaţia pare însă că se va schimba în curând dacă lucrurile stau aşa cum spune doamna Udrea. Şi cine s-ar îndoi de spusele Domniei sale? Odată cu ieftinirea atât de substanţială a materialelor de construcţie, ritmul lucrărilor în infrastructură va fi accelerat şi românii vor putea circula în sfârşit civilizat. Sau nu?”, întreabă retoric deputatul Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *