News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou
“Prognozele pentru anul viitor sunt îngrijorătoare. Marile companii de energie electrică anunță scumpiri; majorări de prețuri sunt așteptate și pe piața carburanților. Aceste scumpiri vor atrage inevitabil după ele scumpiri ale serviciilor și ale produselor. Pe de altă parte, Puterea taie orice speranță de indexare a pensiilor pentru anul viitor. Și într-o asemenea situație, când românii se împrumută ca să își plătească facturile, când își cumpără medicamente din credite, ma întreb din ce vor mai putea să supraviețuiască”.
Demnitarul arădean apreciază că fenomenul sărăcirii accelerate a populației este un obiectiv urmărit pas cu pas de PDL și acoliții săi pentru că în acest mod, românii ar putea fi mai ușor manipulați, cred ei. Specialiștii portocalii uită însă că românii înțeleg de ce țara a ajuns într-o asemenea situație, când peste 27.000 de firme și-au pus lacătul pe afaceri ajungând în imposibilitatea de a face față birurilor impuse de stat.
“ Puterea are o strategie clară doar în privința distrugerii românilor. Au început să taie din puterea de cumpărare a oamenilor, în același ritm urmărind de asemenea să le reducă posibilitățile de producție. Așa ne-am trezit o simplă piață de consum, piață pe care însă tot mai puțini români pot să o onoreze întrucât nu mai au din ce. Veniturile sunt diminuate, taxele dimpotrivă se majorează; la fel și prețurile. Acestea sunt mijloacele prin care Puterea încearcă să se joace cu destinele a milioane de români care vor îngheța de frig în locuințe, care vor umple spitalele cu afecțiuni generate de stres și de proasta alimentație”, susține deputatul Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *