News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Descoperă 3 lucruri interesante despre purtarea genții Descoperă 3 lucruri interesante despre purtarea genții
Please follow and like us:
Pin Share

Te-ai gândit vreodată care este locul potrivit pentru a-ți așeza geanta atunci când iei cina în oraș? Asta este o dilema obișnuită pentru multe doamne și domnișoare. Modul în care porți geanta spune multe despre tine, nu doar despre personalitatea și stilul tău, ci și despre bunele maniere. Majoritatea femeilor depun efort pentru a avea o postură corectă sau pentru a face contact vizual îndelungat, însă prea puține se gândesc ce dezvăluie despre personalitatea lor felul în care își poartă geanta. Dacă vrei să descoperi lucruri interesante despre purtarea genții și să îți îmbunătățești manierele, citește în continuare acest articol.

TOP 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre purtarea genții

Nu pune geanta pe masă

Indiferent de ocazie, regula de bază este să nu îți pui geanta pe masă, fiindcă este considerat un gest grosolan. Acest lucru este complet adevărat, dacă te gândești că geanta ta a fost așezată pe mai multe podele și suprafețe publice, însă nu doar din motive de igienă nu ar trebui să așezi geanta pe masă, ci și din bun simț. Gențile de zi tind să fie voluminoase, astfel încât în ele să încapă toate lucrurile de care ai nevoie, precum portofelul, trusa de machiaj sau laptop. Dacă trebuie să ajungi la un prânz sau te întâlnești cu cineva la cafea, este indicat să îți așezi geanta  pe scaunul rămas gol. Dacă nu exista un scaun disponibil, folosește-te de un cârlig de de poșetă, de colțul scaunului sau așează geanta pe jos.

Curăță geanta

Indiferent de valoarea poșetei tale, aceasta nu va atrage niciodată admirație dacă este murdară. Folosește produse de igienizare, astfel încât păstrezi în stare optimă și să te ferești de nivelul ridicat de microbi. Studiile arată unele dintre cele mai dăunătoare bacterii se pot afla pe gențile femeilor. Nu doar exteriorul este important, ci și în interior este indicat să ai lucrurile organizate. Evită să cari după tine lucruri voluminoase și inutile, fiindcă vei părea dezorganizată.

Cum să ții geanta

Te-ai gândit vreodată cum trebuie să ții geanta? Răspunsul poate fi diferit în funcție de tipul de poșetă pe care îl ai. Gențile de mână trebuie ținute tot timpul în mâna stângă, astfel încât mâna dreaptă să fie liberă pentru a da mâna și a socializa. Dacă ai o geantă de damă de umăr, atunci aceasta trebuie purtată, pur și simplu, pe umăr. De asemenea este indicat să păstrezi mâna dreaptă liberă, astfel încât să poți socializa. Există mai multe tipuri și modele de genți din care poți alege, în funcție de preferințele tale, dar și de buget. Magazinul de specialitate Barneystore.ro este cunoscut pentru produsele de calitate la prețuri avantajoase, iar aici poți să găsești o gamă largă de produse potrivite pentru tine.

Indiferent de evenimentul la care participi sau de momentul zilei, geanta este accesoriul care te însoțește pretutindeni. Există multe modele pe care le poți achiziționa din magazine de specialitate, care să te ajute să îți completezi ținutele și să îți exprimi personalitatea. Totuși regulile de etică sunt universale, așa că folosește-te de oricare din sfaturile de mai sus pentru a-ți îmbunătăți manierele.

 

Sursă foto: pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *