News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Descoperă cele mai populare 5 sloturi produse de compania EGT, lider pe piața jocurilor pentru cazinoul online Descoperă cele mai populare 5 sloturi produse de compania EGT, lider pe piața jocurilor pentru cazinoul online
Please follow and like us:
Pin Share

Euro Games Technology (EGT) este un dezvoltator de jocuri de cazino care este unul dintre liderii pieței din Europa. EGT echipează numeroase sucursale și cazinouri din întreaga Europă cu sloturi pentru mai multe jocuri. Cele mai bune jocuri egt gratis au fost acum optimizate și pentru utilizarea în cazinourile online. În cele ce urmează ai ocazia să descoperi primele 5 jocuri de sloturi EGT și alte informații importante despre EGT.

Ce este EGT și ce jocuri realizează?

EGT este abrevierea pentru Euro Games Technology, o companie care produce jocuri slot și jocuri de cazino online. Compania are sediul în Sofia, Bulgaria și produce sloturi pentru mai multe jocuri pentru cazinourile și casele de jocuri europene și jocuri de cazino virtuale pentru cazinourile online.

EGT este specializată în dezvoltarea de jocuri pentru slot machine. Jocurile furnizorului au de obicei cinci role și linii de plată și sunt concepute în funcție de diferite teme. Cele mai populare sunt sloturile cu fructe EGT, unde simbolurile câștigătoare sunt fructele.

Iată ce oferă cazinourile EGT recomandate:

  • Sloturi variate de cazino cu șanse mari de câștig
  • Multe sloturi de fructe cu profituri regulate
  • Rotiri gratuite, jackpot-uri progresive, funcții de jocuri de noroc și alte extra beneficii.

Joacă gratuit cele mai bune sloturi EGT

La Rotirigratuite.com ți se oferă șansa de a testa gratuit jocuri de cazino de la cei mai buni producători. În acest fel poți afla rapid și fără risc dacă îți plac jocurile de noroc de la un anumit furnizor și dacă merită să te înregistrezi la un cazinou cu bani reali online cu software-ul producătorului de jocuri. Mai jos vei găsi recenzii ale celor mai populare 5 sloturi EGT și poți testa jocurile direct gratuit și fără înregistrare.

Versailles gold

Una dintre cele mai impresionante sloturi de la EGT este Versailles Gold. Grafica, designul sloturilor și procesele de joc sunt la fel de convingătoare și asigură o experiență de joc excelentă. Câștiguri mari te așteaptă în runda interesantă de rotiri gratuite cu 12 rotiri gratuite.

Egypt Sky

Un raport bun de plată, simboluri wild, împrăștieri, rotiri gratuite cu wilds expandabile: slot machine Egypt Sky îți oferă tot ce are nevoie un slot online bun și jackpotul progresiv EGT este, de asemenea, disponibil.

Dragon reels

Slotul Dragon Reels este recomandat deoarece are cel mai bun raport de plată dintre toate mașinile EGT. În plus față de un subiect interesant, te poți aștepta și la rotiri gratuite cu multiplicatori și alte câteva caracteristici interesante.

Rise of Ra

Dacă ești în căutarea unui joc cu multiplicatori, Rise of Ra este locul potrivit pentru tine. În acest joc de sloturi, fiecare simbol sălbatic îți dublează câștigurile și poți primi, de asemenea, 15 rotiri gratuite care îți oferă multiplicatorul x3 suplimentar.

Grace of Cleopatra

Slotul Grace of Cleopatra este o clonă a jocului Book of Ra , dar are un raport de plată mai bun. În plus, jackpotul progresiv de la Euro Games este disponibil, ceea ce face jocul și mai interesant și mai profitabil decât omologul Novomatic.

În cazinourile online, sloturile EGT sunt printre cele mai bune jocuri. Acest lucru se datorează în principal varietății de subiecte cu care jocurile slot machine de la EGT știu să convingă. Cu un singur clic, poți face o excursie de aventură în Egiptul antic, poți vizita Franța barocă, poți descoperi America Latină sau vâna dragoni și alte creaturi mitice. Majoritatea jocurilor inspiră caracteristicile lor individuale și jocurile bonus și oferă astfel o varietate mare. Sloturile machine de fructe precum Burning Hot, Flaming Hot sau diferitele titluri din seria Super Hot, care promit premii regulate cu procente bune de plată, sunt deosebit de populare printre fanii EGT.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *