News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Descoperă Punta Cana cu LGT – o destinație de vis ce oferă oportunități nemărginite Descoperă Punta Cana cu LGT – o destinație de vis ce oferă oportunități nemărginite
Please follow and like us:
Pin Share

Paradis al naturii exotice, Punta Cana se află pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane fiind una dintre destinațiile care găzduiește anual sute de mii de vacanțe. Modul în care natura se împletește cu resorturi de lux conturează locul perfect pentru momentele tale mult așteptate de relaxare și răsfăț. Let’s Go Travel îți propune multiple oferte de vacanțe All Inclusive dintre care să alegi în funcție de propriile preferințe. Solicită o ofertă de preț pentru Punta Cana și pune la punct ultimele detalii pentru concediul tău de anul acesta.

Care sunt motivele pentru care Punta Cana este o destinație atât de căutată?

Plajele infinite nealterate, nisipul de un alb impecabil, vegetația bogată specifică, temperaturile ideale pentru plajă și sclipirea unică a apelor sunt doar câteva dintre motivele pentru care Punta Cana atrage an de an milioane de turiști nerăbdători să-i cutreiere întinderile. Pe lângă atracțiile naturale, acest loc mai este renumit și pentru tradițiile locale, arhitectura specifică, ospitalitatea localnicilor și mâncarea excepțională, aspecte care cu siguranță îți vor oferi o ședere de neuitat.

Aici te așteaptă și zeci de posibilități de petrecere a timpului, de la sporturi nautice, aventuri, multiple piscine, baruri și restaurante, petreceri cu tematică și multe altele pe care le vei descoperi alături de agentul tău LGT.

Vacanță prin LGT vs. vacanță pe cont propriu?

Dacă ai mai călătorit până acum, cu siguranță știi cât efort și stres implică planificarea unei vacanțe. Atât de mult încât de adesea îți eclipsează bucuria experienței și te ține constant într-o stare de alertă pentru a rezolva orice problemă ar putea apărea. În plus, să călătorești fără ajutor presupune să te ocupi de tot ce înseamnă găsirea biletelor de avion, a unei cazări potrivite, restaurante bune în apropiere, excursii, activități și nu numai. Dincolo de timpul necesar acestor demersuri, de multe ori poate fi foarte costisitor să achiți fiecare serviciu separat. O ofertă completă propusă de LGT nu te scapă doar de chinul psihic și fizic al organizării, ci îți pune la dispoziție și propuneri foarte avantajoase de preț în timp ce te bucuri de condiții excepționale.

Atunci când vrei să ai parte de frumusețea locului și să îți oferi momente bine meritate de relaxare și răsfăț este recomandat să lași toată munca din spatele sejurului unei echipe de profesioniști precum LGT care vor face toate eforturile pentru a beneficia de un concediu de neuitat.

Alege dintre punctele impresionante de cazare propuse de LGT

Un sejur All Inclusive oferit de LGT înseamnă nu doar cazare de lux, ci și toate mesele acoperite, bilete de avion dus-întors, transport la cazare și nu numai. Una dintre propunerile de cazare care a întrecut așteptările a mii de turiști este hotelul Iberostar. O locație de 5 stele unde luxul este prezent la fiecare pas, acest punct este ideal pentru vacanțe în care vrei să pui relaxarea pe primul loc. Piscinele interioare și spațiile de masaj și saună sunt principalele atracții care te vor fascina zi de zi. Pe lângă acestea, există și multiple zone pentru activități sportive, de la săli de fitness la terenuri de tenis special amenajate. Restaurantele și barurile cu specific îți vor încânta simțurile, oferindu-ți o experiență culinară unică. Oricare ar fi așteptările tale de la un punct de cazare perfect, acest hotel, cu siguranță, le va întrece. Costul pentru un sejur complet de 7 nopți aici pornește de la 1540 EUR de persoană cu condiția de a achita un avans de doar 5% din valoarea totală.

O altă propunere foarte avantajoasă din toate punctele de vedere pe care o poți lua în considerare este hotelul Catalonia de 5 stele. Aici vei avea parte de tratamente excepționale care îți vor întrece toate așteptările și te vor face să te simți ca nicăieri altundeva. Frumusețea locului te va fascina încă de la primii pași făcuți în resort date fiind detaliile arhitecturale impresionante, unicitatea căsuțelor de pe plajă, dar și întinderile impresionante de apă și vegetație din jur. Tot aici te vei fi întimpinat de camere decorate modern, spații de relaxare, zone sportive și peisaje unice, hotelul fiind situat în imediata apropiere a plajei. Pentru un sejur All Inclusive de 12 nopți va trebui să plătești un preț care pornește de la doar 2.499 EUR de persoană.

GRAND SIRENIS PUNTA CANA RESORT & AQUAGAMES 5* este o altă propunere LGT care cu siguranță te va încânta de la felul în care arată și până la condițiile pe care le oferă. Un complex impresionant ca dimensiuni și detalii, acest loc este paradisul tuturor iubitorilor de relaxare la soare. Vei putea să te bucuri de priveliștile superbe și temperaturile perfecte fie de la balconul camerei tale, de pe terasă, de la malul piscinelor proprii sau chiar de pe plaja din apropiere. Restaurante și baruri de lux, seri cu tematică, zone spa, săli de fitness, arii sportive, locuri de joacă pentru copii sunt doar câteva dinte facilitățile de care te vei putea bucura aici. Tariful pentru un sejur complet pentru 2 adulți pornește de la doar de la 3258 EUR, sumă care include toate condițiile la care ai putea visa aici.

Visează, călătorește și povestește despre experiența unică pe care ai trăit-o în Punta Cana datorită echipei Let’s Go Travel!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *