News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Set tobe electronice

Începând cu 19 decembrie, Lidl te îndeamnă să-ți descoperi pasiunea pentru muzică și să dai tonul distracției, profitând de ofertele la instrumente muzicale. Fie că ești la început de drum sau un inițiat în tainele muzicii, vino la Lidl să descoperi oferte ce te vor încânta.

 Dacă eşti pasionat de muzică, Lidl îți pune la dispoziție instrumentele care te pot ajuta s-o creezi chiar tu. Dacă pe lista ta de rezoluții pentru 2013 se găsea obiectivul de a învăţa să cânţi la un instrument, nu mai amâna momentul! O vizită la Lidl te va ajuta să-ți împlinești visul sau să faci un cadou deosebit cuiva drag.

Pentru cei îndrăgostiți de acordurile pianului, claviatura (99,99 lei) sau sintetizatorul Yamaha (449,00 lei) sunt alegerea perfectă pentru a interpreta piesele preferate. Stativul metalic pentru partituri (44,99 lei) și suportul pentru sintetizator (89,99 lei) te vor ajuta să te bucuri din plin de confort atunci când exersezi.

Și pasionații de chitară vor avea parte de surprize plăcute la Lidl, începând cu 19 decembrie: chitara acustică, disponibilă în trei modele (199,00 lei, 129,00 lei și 279,00 lei) sau chitara electrică (444,00 lei) le vor atrage cu siguranță atenția. Pentru o armonie perfectă, la Lidl vei găsi și un aparat digital de acordat (39,99 lei), dar și un suport pentru chitară, pentru o protecţie optimă împotriva zgârieturilor (34,99 lei). Setul de ukulele (69,99 lei) este cadoul perfect pentru cei care preferă un instrument inedit, iar muzicuța (14,99 lei) este o completare deja clasică pentru o chitară acustică, în special pentru fanii genului blues.

Exersează percuția cu setul de tobe electronice (269,00 lei) și cu setul bongo (89,99 lei) sau poți da o petrecere karaoke chiar la tine acasă cu setul cu microfon şi stativ reglabil (99,99 lei). Oricare ar fi alegerea ta, distracția e garantată! De asemenea, la dispoziție îți stau și trei modele de instrumente de suflat, trompetă, flaut şi clarinet (499,99 lei/ setul), la care vei putea exersa alături de prieteni. Și nu uita să-ți inviți și vecinii la concerte.

Copiii se vor bucura de setul de instrumente muzicale MP3 (99,99 lei) și de cele patru modele de cărți muzicale (11,99 lei), cadouri ideale pentru micii artişti.

Fie că alegi să pui piatra de temelie a unui nou hobby, să-ți formezi trupa la care ai visat dintotdeauna sau să alegi un cadou inspirat pentru Crăciun, Lidl vine în întâmpinarea dorințelor tale cu o gamă variată de instrumente muzicale din 19 decembrie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *