News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Despre saltele ortopedice si memory Despre saltele ortopedice si memory

Despre saltele ortopedice si memory

Utile 18 februarie 2024 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Alegerea unei saltele este o decizie importantă pentru calitatea somnului și confortul general. Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegi salteaua visurilor tale ! Iti prezentam cateva sfaturi si speram sa iti fie de ajutor !

Detalii la ce trebuie să fim atenți când căutăm o saltea de pat ?

Foarte multă lume nu știe la ce să fie atent când caută  saltele ! În principiu, sunt câteva detalii la care trebuie să fim atenti si sa le  le urmărim.

Primul lucru la care trebuie să fim atenți este duritatea, adică cât este de tare sau moale salteaua. Duritatea se alege în funcție de: preferința pesonală, recomandări medicale (pentru probleme cu spatele se alege o saltea ortopedica ), kg persoanelor care o folosesc.

Un alt aspect este husa. Aceasta poate să fie detașabilă sau fixă, o husă detașabilă se poate spăla și este un plus foate mare pentru întreținrea saltelei în timp.

Foarte importantă este și garanția oferită. În general sunt oferite garanții de 2, 3, 5, 10 ani pentru saltele cu memorie. Cu cât garanția este mai mare, cu atât șansele să alegem o saltea bună și trainică sunt mai mari.

Alte beneficii care merită sp fie menționate sunt *Perioada de probă*, un aspect foarte important să poți să returnezi / schimbi salteaua dacă nu ți se potrivește.

Alegerea unei saltele 160×200 cm pentru un pat matrimonial poate fi alegere perfecta , dar exista si alte dimensiuni in functie de pat si dormitor .

Dacă ai probleme medicale este indicat să consulți un medic sau un specialist în privința saltelei pe care intenționezi să o achiziționezi.

În cazul in care suferi de alergii poți alege o saltea care oferă protecție împotriva alergenilor, cum ar fi acarienii, praful de casă și altele. Există saltele care au husă detașabilă și lavabilă, tratate cu Aloe Vera sau Silver ușor de întreținut.

Citeste  recenziilor și evaluărilor altor cumpărători poate oferi o perspectivă reală asupra experiențelor lor cu o anumită saltea și te poate ajuta să faci o alegere buna .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *