News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DETALII DESPRE RECUPERAREA LUI GABRIEL COTABITA! CARE ESTE STAREA DE SANATATE A ARTISTULUI IN PREZENT! DETALII DESPRE RECUPERAREA LUI GABRIEL COTABITA! CARE ESTE STAREA DE SANATATE A ARTISTULUI IN PREZENT!
Please follow and like us:
Pin Share

La o lună şi jumătate de la externare, Gabriel Cotabiţă îşi continuă tratamentul şi recuperarea la domiciliu, iar starea lui este din ce în ce mai bună.

Coregraful Willmark, bunul prieten al lui Cotabiţă a dezvăluit pentru Ring.ro cum evoluează de fapt starea de sănătate a cântăreţului. „Ne-am văzut acum câteva zile la un restaurant, la o întâlnire de familie cu prietenii apropiaţi, şi am stat la taclale. Mă bucură revenirea lui Gabi, e clar o realitate şi a rămas acelaşi om haios, vesel, cu glumele lui ironice, spune bancuri… „, a declarat Willmark.

A stat în comă aproape o lună, iar evoluţia pozitivă a lui Cotabiţă a fost considerată chiar şi de medici o adevărată minune. Totuşi, după cum observă coregraful, problemele de sănătate l-au marcat pe bunul său prieten. „Tot ce a avut el înmagazinat în memorie, relaţiile, prietenii, evident, există. Ce e drept, pe partea de cuvinte nu mai are acea fluenţă pe care o au majoritatea oamenilor. Vorbeşte puţin mai rar faţă de cum vorbea. Dacă l-ai cunoscut înainte, îţi dai seama acum, altfel nu observi această schimbare. El înainte vorbea rapid. Altfel, şi-a reluat viaţa normală. Dintotdeauna i-au plăcut plimbările. În turneu, cum terminam treaba sau în timpul liber, mergeam şi ne plimbam mult”, a mai adăugat coregraful

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 8 mai până în 16 iunie. Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Cântăreţul a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *