News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Dezastru pentru PNL Arad: Remus Romulus Guțu și-a dat demisia din funcțiile cheie din partid Dezastru pentru PNL Arad: Remus Romulus Guțu și-a dat demisia din funcțiile cheie din partid
Please follow and like us:

Invizibilul vicepreședinte din Consiliu Județean Arad, Remus Romulus Guțu, are primul contact cu presa, după ani și ani, ca să vină și să plângă că a fost ”tras în piept” de bunul său prieten, care l-a ajutat să treacă din barca PPDD în cea PNL Arad. Și cum prietenul Gheorghe Falcă promite ”câte-n lună și-n stele” iată că a sosit momentul primei promisiuni care va fi neonorată.

Văzând că nimeni nu-l mai bagă în seamă și că pe listele viitoare de consilieri județeni nu va apărea niciun Remus, Romulus sau Guțu, a trecut la amenințări dezastruoase pentru viitorul acestei filiale arădene. ”Îmi dau demisia din toate funcțiile pe care le dețin” a spus viitorul fost vicepreședinte de CJA. Faptul că până acum nu l-a băgat nimeni în seamă pe Guțu o știe tot Aradul, nici nu știu dacă a fost invitat pe la ședințele de partid, dar omu e tare pe poziție. Evident că va apărea dintr-o dată o demisie prin care vom afla că Remus Guțu nu mai este nici măcar membru în PNL Arad.

Și iată cum începe epurarea prin clădirea Consiliului Județean Arad, simțim că și Adrian Țolea are o demisie gata pregătită, timpul ne-o va arăta.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.