News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

dezbatere_strand

Consilierul municipal Florin Galiş a organizat, miercuri, o dezbatere pe tema prezentului şi viitorului Ştrandului Neptun, la care au fost invitaţi şi au participat mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile, ai comercianţilor de la Ştrand, precum şi oameni de afaceri din sectorul turistic. Fiecare dintre aceştia şi-a expus punctul de vedere şi viziunea asupra a ceea ce ar putea deveni în viitor acest loc atât de îndrăgit de arădeni.

“ Întâlnirea de miercuri a fost una din etapele de consultare premergătoare iniţierii unui proiect în Consiliul Local Municipal. Am vrut să aflăm punctul de vedere al celor prezenţi şi nu să dezbatem un punct de vedere al nostru. Fiecare din ideile enunţate pot fi o parte a unei viitoare strategii pentru dezvoltarea Ştrandului. Am aflat astfel doleanţele comercianţilor, cei care au investit enorm în afacerile lor şi au nevoie de siguranţă şi predictibilitate. Am aflat nevoile reprezentanţilor pensionarilor, care doresc un regim special şi, eventual, ca la Ştrand să se poată face şi tratamente. Am aflat viziunea unui arhitect, care ne-a expus inclusiv conceptul iniţial al celor care au pus bazele acestui loc, în anii ’60. Totodată, am aflat şi punctul de vedere al unui reprezentant al societăţii civile care a militat pentru caracterul «public, de masă» al Ştrandului”, a menţionat Florin Galiş.

Acesta a concluzionat că a fost o întâlnire reuşită şi constructivă, un pas important în elaborarea viitorului proiect privind Strategia Ştrandului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *