News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Campania Centrofarm iti pune tenul sub lupa - 3 octombrie - 30 noiembrie

Din 3 octombrie și până în 30 noiembrie 2014, campania de dermoanaliză „Centrofarm îți pune tenul sub lupă”, din cadrul Programului Câștigă Viață, ajunge în Târgu Mureș, Suceava și Arad. Locuitorii din cele trei orașe sau din împrejurimi care vor ajunge în farmaciile Centrofarm: Auchan Târgu Mureș, Suceava Shopping City sau Atrium Arad vor putea beneficia gratuit de servicii de consultanţă de specialitate şi dermoanaliză.

 Dacă locuiești sau te afli în trecere prin unul dintre cele trei orașe participante la campanie, Centrofarm te invită să-ți pui tenul sub lupă și să-ți faci gratuit o dermoanaliză. Cu ajutorul dermoanalizatorului, vei afla în scurt timp care este tipul tău de ten şi vei primi o recomandare obiectivă privind cele mai potrivite produse pentru îngrijirea pielii. Astfel, vei putea şti mai multe despre pielea ta: gradul de hidratare, cantitatea de sebum, fototipul –  care reprezintă gradul de pigmentare, sensibilitatea la soare, precum şi gradul de elasticitate (vârsta biologică a pielii).

De asemenea, prin acest test, se va putea stabili şi tipul de sensibilitate al pielii tale. Vei afla dacă tenul tău este cu predispoziţie alergică sau intolerant la anumite produse, dacă are cuperoză sau tendinţă de pigmentare neuniformă. În plus, clienții care sunt evaluați și sunt depistați cu probleme de ten vor fi direcționați către cabinete de specialitate. Aceștia vor primi și un voucher în valoare de 15 lei care se poate folosi pentru achiziționarea produselor comercializate de Centrofarm în farmaciile sale, excepție făcând rețetele compensate. Voucherul se poate folosi dacă valoarea cumpărăturilor de pe un bon este de minim 100 lei.

„După ce am derulat în ultimele două luni campania de dermoanaliză în Brașov, Bacău, Sibiu și Constanța, ne-am hotărât să le oferim și locuitorilor din Târgu Mureș, Suceava și Arad posibilitatea să beneficieze gratuit de servicii de consultanţă de specialitate şi dermoanaliză. Centrofarm vine în ajutorul clienţilor și dorește ca prin această campanie să reuşească să informeze şi să educe cât mai multe persoane cu privire la importanţa îngrijirii adecvate a tenului”, a declarat Mirela Moroșanu, director medical Centrofarm.

Dr. Florentina Zaharia, medic primar dermato-venerolog, competenţa laser terapie, din cadrul BIODERM LASER CLINIC, sprijină campania Centrofarm. Aceasta afirmă că: „Este foarte important să ştim ce tip de ten avem, pentru a folosi produsele dermatocosmetice adecvate. În ultima perioadă a crescut incidenţa alergiilor şi a dermatitelor de contact. Aceste afecţiuni sunt cauzate de aplicarea diverselor creme cu efect alergizant sau de expunerea la soare după folosirea unor creme care conţin vitamina C, retinol (fotosensibilizante). De asemenea, a crescut numărul pacienţilor care suferă de cuperoză – o roşeaţă difuză la nivelul pomeţilor, care apare din cauza factorilor genetici sau a sensibilităţii la produse cosmetice. Date fiind cele de mai sus, mă alătur cu drag campaniei Centrofarm de educare şi informare privind identificarea tipului de ten şi a îngrijirii acestuia. O piele îngrijită şi hidratată va fi ferită de agresiunile externe şi va îmbătrâni mai greu.”

Clienţii posesori de card Centrofarm beneficiază de 10% reducere la produsele cosmetice.

Mai multe detalii despre campanie poţi afla la Tel Verde (linia este activă de luni până vineri, între orele 09:00-18:00) sau de pe www.centrofarm.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *