News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Direcția 5 concertează la Filarmonica de Stat din Arad, în 9 octombrie Direcția 5 concertează la Filarmonica de Stat din Arad, în 9 octombrie
Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 9 octombrie 2019, de la ora 19:30, membrii formației Direcția 5 vă așteaptă la Filarmonica de Stat din Arad să vă bucurați alături de ei, într-un concert de excepție, de piesele noului album: Muzică, Flori și Poezie.

Știți o parte din muzica Direcția 5, acum veți descoperi un nou album.

Hiturile Direcția 5 sunt ca un buchet de flori pe care-l porți cu tine ca să arăți dragostea pe care ai primit-o de la cei dragi. Versurile pieselor Direcția 5 sunt poezie pură, într-o vreme în care mulți uită de puterea cuvântului.

Trupa Direcția 5 a fost înființată în anul 1990 și în prezent, îi are în componență pe: Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan și Carmin Ionescu. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental.

Biletele se pot achiziționa accesând https://bilete.sublime.ro/.

Organizatorul concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pune la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Pentru mai multe detalii, îi puteți contacta la adresa de mail [email protected].

Mai multe informații și noutăți despre Direcția 5 se pot găsi pe: https://www.facebook.com/directia5official/

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *