News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul PSD Ciprian Luca critică dur atitudinea autorităţilor faţă de soarta a peste 56.000 de angajaţi ai CFR Marfă. În loc să se implice în elaborarea unei strategii de relansare a companiei prin atragerea unor contracte, specialiştii portocalii recurg şi de această dată la cea mai simplă măsură – de această dată constând în disponibilizarea a şase mii de oameni şi începerea privatizării.

Demnitarul arădean atrage atenţia asupra interesului pe care îl au angajaţii de a salva compania care le asigură un venit pentru familie si spiritul de solidaritate de care au dat dovadă acestia prin semnarea contractului colectiv de muncă valabil pentru anul 2011, care prevede protecţie pentru salariaţii care urmează să fie disponibilizaţi, prin sumele colectate din primele de vacanţă la care renunţă toţi angajaţii.

“Apreciem că actualul Guvern încearcă să finalizeze ceea ce a început Traian Băsescu pe vremea când era ministru al Transporturilor – distrugerea sistemului de căi ferate. Ca partid de Opoziţie putem doar să încercăm prin orice mijloace să împiedicăm Puterea să-şi ducă obiectivul la îndeplinire. Pe de altă parte, lucrăm deja la o strategie de reorganizare a tot ceea ce înseamnă activitatea pe calea ferată, elaborată împreună cu sindicatele, pe care o vom transpune în practică din prima zi de guvernare”, a conchis deputatul Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *