News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Dividendele pentru acţionarii SOCEP vor fi distribuite de luni de către Depozitarul Central Dividendele pentru acţionarii SOCEP vor fi distribuite de luni de către Depozitarul Central
Please follow and like us:
Pin Share

Depozitarul Central va distribui, în perioada 6 iunie 2022 – 7 iunie 2025, dividendele aferente anului 2021 pentru acţionarii SOCEP SA, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,0076 lei, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 18 mai 2022.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *