News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Deşi data de 15.06.2011 reprezintă termenul limită pentru depunerea cererilor în vederea obţinerii sprijinului financiar acordat deţinătorilor de ovine şi caprine, până la data prezentei s-au prezentat doar un număr de 450 crescători de animale care au solicitat cererile pretipărite, în condiţiile în care aşteptăm un număr de aproximativ 1200 de potenţiali beneficiari ai acestor forme de sprijin.
Reamintim tuturor deţinătorilor de ovine şi caprine cu un număr de peste 50 femele ovine şi 25 femele caprine că pot beneficia de acest sprijin financiar. Pentru aceasta, aceştia trebuie să se prezinte la Centrul judeţean A.P.I.A. Arad situat la adresa: str. Fraţii Neumann, nr.10, Arad, cu buletinul de identitate şi cu dovada contului bancar deschis pe titularul exploataţiei, de aici aceştia primind cererile pretipărite în vederea completării şi depunerii acestora.
În situaţia în care nu se prezintă până la termenul limită de 15.06.2011, aceştia vor pierde acest sprijin financiar pentru anul în curs.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *