News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Dodean este în sferturi cu România, la Cupa Mondială! Dodean este în sferturi cu România, la Cupa Mondială!
Please follow and like us:
Pin Share

În această dimineață, naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale pe echipe, de la Tokyo! Tricolorele au câștigat în mai puțin de o oră meciul cu Vanuatu, scor 3-0. Două dintre punctele compatrioatelor noastre au fost aduse de arădeanca de la CSM, Daniela Dodean Monteiro, la dublu, în pereche cu Eliza Samara, 3-0 la seturi (4, 3, 3) cu Stephanie Owea şi Anolyn Lulu și la simplu, 3-0 (3, 5, 3) cu Anolyn Lulu. Cel de-al treilea punct l-a reușit Bernadette Szocs, 3-0 cu Priscila Tommy.

Trei victorii în patru meciuri pentru arădeancă

Miercuri, în primul meci din grupă, România a cedat cu 1-3 în faţa Taiwanului.  Singurul punct al campioanelor europene en titre a fost reuşit la dublu, de perechea Elizabeta Samara/Daniela Monteiro Dodean, care s-a impus cu 3-0 (11-7, 11-5, 11-8) în faţa cuplului Hsien-Tzu Cheng/Szu-Yu Chen.

România a pierdut apoi următoarele trei partide de simplu, Bernadette Szocs fiind întrecută de I-Ching Cheng cu 3-1 (11-9, 7-11, 11-9, 11-6), Daniela Dodean a fost învinsă, dramatic, de Szu-Yu Chen cu 3-2 (8-11, 14-12, 11-9, 9-11, 11-9), iar Samara a cedat clar în meciul cu I-Ching Cheng, 0-3 (5-11, 8-11, 2-11).

Duel cu Japonia, pentru  un loc în careul de aşi!

Tot miercuri, Taiwanul a dispus cu 3-0 de Vanuatu. Aşadar, Taiwan şi România se califică în sferturi. Adversara naţionalei noastre, în această fază, în drumul spre careul de aşi şi spre medalia mondială, e redutabilă naţională gazdă, a Japoniei, meci programat mâine seară!

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *