News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DOI BARBATI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC DOI BARBATI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii rutieri  arădeni au depistat ieri, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni rutiere.

Astfel,  a fost depistat un  bărbat de 59 ani din Arad, care a condus, în municipiul Arad,  pe strada Bodrogului, un autoturism marca Opel Astra, iar la verificările efectuate s-a stabilit că are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest,  a rezultat o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe D.N. 69, între localitățile Arad și Vinga, polițiștii au depistat un bărbat   de 44 ani din județul Sibiu, care conducea un autoturism marca BMW având  număr de înmatriculare emis de autorităţile belgiene.

Urmare a verificărilor efectuate, s-a stabilit că  autoturismul  figurează ca radiat din circulație de  către autoritatile belgiene, din data de 22.02.2016.

În ambele situații, polițiștii au întocmit pe numele celor în cauză, dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *