News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doi cetățeni români, urmăriţi general, depistaţi la frontieră Doi cetățeni români, urmăriţi general, depistaţi la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetăţeni români, căutaţi de autorităţile române şi italiene, pentru săvârşirea de infracţiuni privind prostituţia, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

  În data de 13.10.2016, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român C.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni privind prostituţia.

 

Tot ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român A.T., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Caraş-Severin.

Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioada de 1 an şi o lună pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

 

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *