News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doi moldoveni au încercat să treacă fraudulos frontiera Doi moldoveni au încercat să treacă fraudulos frontiera
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat doi cetăţeni din R. Moldova care încercau să treacă ilegal frontiera prin P.T.F. Borş, pe jos, pe langă coloana de automarfare, deoarece aveau interdicţie de a intra  în Spaţiul Schengen.

În data de 21.03.2015, ora 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Borş, pe sensul de ieşire din ţară, au fost depistate două persoane care au încercat să se sustragă de la controlul de frontieră, ascunzându-se pe langă coloana de automarfare.

Poliţiştii de frontieră au oprit şi legitimat persoanele în cauză, de unde a reieşit faptul că acestea sunt cetăţeni din Republica Moldova, în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, care au intrat legal în România în urmă cu trei zile.

Din verificările efectuate şi din declaraţiile bărbaţilor a rezultat faptul că aceştia au încercat să iasă legal din ţară prin P.T.F. Nădlac, dar nu li s-a permis continuarea călătoriei, deoarece aveau interdicţie de a intra in Spaţiul Schegen. Ulterior cei doi s-au deplasat spre P.T.F. Borş, unde au încercat să treacă ilegal frontiera pe jos.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în acest caz lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *