News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DOI ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST DEPISTATI LA FRONTIERA NADLAC DOI ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST DEPISTATI LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat şi reţinut doi cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul României.

 

  • În data de 03.01.2016, ora 08.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia România – Germania, cetăţeanul român Irinel B., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Bacău.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autorităţile române emiseseră pe numele bărbatului o alertă, acesta având de executat 1 an şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

  • Câteva minute mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român Florin D., de 25 de ani, din municipiul Bucureşti.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autorităţile române emiseseră pe numele bărbatului o alertă de “căutare şi arestare în vederea extrădării”, acesta fiind căutat pentru săvârşirea unor infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice şi tentativă de omor.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura reţinerii persoanelor în cauză şi predării acestora unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *