News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doi urmăriți general au fost prinși la frontieră Doi urmăriți general au fost prinși la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, doi bărbaţi, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general.

 În data de 25.10.2016, în jurul orei 01.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Nelu D., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în judeţul Alba. Bărbatul călătorea cu un mijloc de transport internaţional pe ruta Germania – România.

Câteva ore mai târziu, la acelaşi punct de frontieră s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul român Nicolae R., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Argeş. Bărbatul călătorea cu un mijloc de transport internaţional pe ruta Germania – România.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbaţilor erau emise, de către Tribunalul Alba Iulia respectiv Judecătoria Câmpulung, mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni de înşelăciune, respectiv infracţiuni contra proprietăţii. Nicolae R. avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

Bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *