News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Donațiile strânse la Primăria Pecica au ajuns la refugiații din Ucraina Donațiile strânse la Primăria Pecica au ajuns la refugiații din Ucraina
Please follow and like us:
Pin Share

Vremurile războiului bântuie din nou estul continentului european. Mii, sute de mii de refugiați din Ucraina își părăsesc locuințele pentru a le oferi copiilor o viață în siguranță. Mulți dintre ei intră în România, de unde majoritatea își continuă drumul spre rudele sau prietenii din alte țări ale Europei.

Pentru ca acest calvar să fie mai suportabil, românii au sărit să-i ajute pe semenii lor, care le trec granița. Este și cazul locuitorilor care au contribuit cu alimente sau haine, din Pecica. „Am predat reprezentanților de la Crucea Roșie, filiala Arad, cutiile cu alimente donate de cetățeni din orașul Pecica și din satele aparținătoare, pentru refugiații din Ucraina. Mulțumiri tuturor celor care au contribuit, în special elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2! Donațiile sub formă de alimente neperisabile pot fi aduse în continuare, zilnic, la sediul Primăriei Orașului Pecica”, a anunțat primarul Petru Antal.

Mai multe detalii la numărul de telefon 0754.900.783, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Persoanele care preferă să doneze bani au la dispoziţie contul deschis în acest sens de Crucea Roșie: RO76 BRDE 410S V075 9048 4100 (în lei). Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.crucearosie.ro.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *