News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ca urmare a declaraţiilor reprezentanţilor PSD Arad referitoare, la Gheorghe Seculici, preşedinte al PDL Arad, şi Gheorghe Falcă, primvicepreşedinte, Biroul de presă al Organizaţiei Judeţene vă transmite următorul comunicat:

“Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, emite judecăți lipsite de valoare în privința PDL și a liderilor săi. De fapt, nici măcar nu este vorba despre ideile lui Dorel Căprar (cunoscătorii înțeleg cât îi este de dificil să le exprime public și coerent), ci de o luare de poziție a celor plătiți de PSD să gândească și să reacționeze în numele domnului Căprar.

Este hilar ca tocmai partidul fără soluții și liderii săi pesediști să pună sub semnul îndoielii performanțele PDL în Arad; PSD, care s-a cantonat într-o mediocritate și o lâncezeală cronică, o neputință și o ignoranță totală în ce privește activitățile în folosul arădenilor. Îi reamintim domnului președinte Căprar, dacă a uitat între timp, că la alegerile locale cetățenii Aradului au taxat demagogia și neimplicarea PSD în viața comunității, echipa Căprar obținând cel mai slab rezultat din istoria social-democrației arădene, un rezultat care este de fapt oglinda valorii sale. Asta ar trebui să îl preocupe, dar îi este mult mai la îndemână să bârfească decât să muncească.

Nu dorim să inițiem o polemică, fiindcă nu în fața PSD dăm socoteală pentru faptele noastre, ci în fața electoratului. Este firesc ca PSD să nu ne placă, așa cum este firesc ca arădenii să nu placă PSD, căci în timp ce fruntașii socialiști fac politică în birou și născocesc ghidușii pentru comunicate de presă, echipa PDL Arad inițiază, derulează și finalizează proiecte importante pentru județul acesta. Înțelegem deruta lui Dorel Căprar legată de autoritatea președintelui de partid, pentru că dacă la ei nu președintele gândește strategia organizației, nu președintele conduce organizația, iar Căprar e o marionetă în mâna altora, care îl joacă pe degete și îi pun cuvinte în gură. La PDL am demonstrat că suntem o echipă omogenă, cu rezultate, o echipă sudată, care a crescut în ultimii ani valori și a trimis la București politicieni care lucrează bine și pentru țară, și pentru Arad, ceea ce PSD nu a fost niciodată în stare să facă. Așa se explică faptul că PDL Arad are cel mai bun rezultat la nivel național, iar PSD Arad are cel mai slab rezultat.

Dorel Căprar vorbește despre semnele și semnalele care i se arată în vis. Probabil nu a reușit încă să se lepede de tabloul Cinei cea de Taină, din campania electorală precedentă, în care dânsul se compara cu personajul central. Așa cum s-a făcut atunci de râs, continuă să se facă de râs și acum, prin vorbele necugetate care îl descalifică în calitate de om și de politician.

Noi continuăm să muncim pentru Arad, pe Dorel Căprar îl lăsăm să continue să vorbească.” (comunicat PDL Arad)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *