News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Dorel Căprar:Deblocarea POS Transport, obiectiv atins de Guvernul Ponta Dorel Căprar:Deblocarea POS Transport, obiectiv atins de Guvernul Ponta
Please follow and like us:

caprar_18.09.12

Potrivit comisarului european Johannes Hahn, POS Transport va fi deblocat, cel mai probabil, săptămâna aceasta, după îndeplinirea unor formalităţi administrative. Programul a fost blocat din cauza unor nereguli grave din timpul guvernării PDL. Deblocarea programului aduce mai mulţi bani pentru investiţii în infrastructură.

,,Guvernul condus de premierul Victor Ponta dovedeşte încă o dată că se ţine de cuvânt. Programul Operaţional Sectorial Transporturi va fi deblocat în această săptămână. Acest lucru înseamnă că Romania va avea la dispoziţie 4,5 miliarde de euro pentru autostrăzi, dar şi pentru infrastructura feroviară. Să nu uităm că în ultimul an guvernarea a deblocat POSDRU, POR, POS Mediu, iar acum POS Transporturi. În continuare se depun toate eforturile pentru a debloca şi POS Creşterea Competitivităţii Economice. Ca membru în Comisia de Afaceri Europene pot spune că faţă de începutul anului 2012, rata de absorbţie a fondurilor europene aproape s-a triplat! Am reuşit să dublăm într-un singur an rata de absorbţie a fondurilor europene, de la 7,5% la 15%, deşi am pornit cu un mare handicap, cu aproape toate programele europene suspendate sau presuspendate, ca urmare a neregulilor făcute în timpul guvernarilor PDL”, a spus deputatul Dorel Căprar, co-preşedinte USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.