News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doru Bozga, consilier județean PNL: „Comuna Olari beneficiază de drumuri modernizate” Doru Bozga, consilier județean PNL: „Comuna Olari beneficiază de drumuri modernizate”
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean a demarat, în ultimii ani, două proiecte de infrastructură foarte importante pentru comuna Olari. Practic, cele două drumuri județene care traversează comuna au intrat într-un proces de modernizare. Unul dintre ele, Sântana-Olari-Sintea Mică, a fost finalizat anul trecut, iar lucrările la cel de-al doilea, Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa, sunt în plină desfășurare

„Prin modernizarea celor două drumuri, Olariul are acces rapid și modern atât spre centrul județului, cât și spre zona de vest, cu o legătură mai scurtă și mai directă spre punctele de frontieră Nădlac, Turnu și Vărșand. Astfel, crește oportunitatea de dezvoltare a comunei, prin atragerea investitorilor, cărora li se oferă o infrastructură rutieră modernă și sigură, o capacitate de transport mult mai rapidă”, a declarat Doru Bozga, consilier județean PNL.

Drumul județean Sântana-Olari-Sintea Mică a fost finalizat în 2020, are o lungime de 10 kilometri, iar valoarea lucrărilor a fost de 12,3 milioane de lei. Tronsonul de drum Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa, în lungime de 23,4 kilometri, are o valoare a lucrărilor de peste 26 de milioane de lei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *