News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Două licee din județul Arad au un singur candidat promovat la Bacalaureat Două licee din județul Arad au un singur candidat promovat la Bacalaureat
Please follow and like us:
Pin Share

Două licee din judeţul Arad au doar câte un candidat care a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat, în timp ce alte licee au câţiva candidaţi reuşiţi, iar rata de promovare în judeţ este de 69,33% înainte de contestaţii.

Potrivit rezultatelor de la „examenul maturităţii”, deşi rata de promovare în judeţ (69,33%) este sub media naţională (73,3%), este mai ridicată decât anul trecut, când era 65,53%.

Au promovat 1.759 de candidaţi, dintr-un total de 2.537 de candidaţi prezenţi. Dintre cei promovaţi, 1.645 provin din promoţia curentă, iar 114 din promoţiile anterioare. Astfel, pentru promoţia curentă rata de promovare este 74,7%, iar pentru promoţiile anterioare – 34,13%.

Un singur candidat a obţinut media 10, de la Colegiul Naţional „Preparandia Dimitrie Ţichindeal” Arad.

Două licee din judeţ au doar câte un candidat promovat. La Liceul Tehnologic de Transporturi „Henri Coandă” Arad a promovat un candidat din cei 29 înscrişi, el obţinând media 8,31. La Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” Miniş a reuşit un candidat din 22 înscrişi, obţinând media 6,93.

Alte licee au avut doar câţiva candidaţi promovaţi, cum ar fi Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad (doi promovaţi din 16 înscrişi) sau Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad (şase candidaţi promovaţi din 21 înscrişi). AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *